Ован

Овнови желе дапостигну нешто у животу. Амбициозни су и енергични људи који желе да преузму што више одговорности и изазова. Никада не могу да се задовоље оним што имају јер сматрају да увек могу више и боље. Из тог разлога никада нису потпуно срећни и задовољни.

Јарац

Јарци су амбициозни и мотивисани људи који имају високе циљеве. Они су од свих знакова највише оријентисани на циљ и никада нису задовољни својим постигнућима. Верују да морају да буду још бољи и успешнији, а иза њихове амбиције често стоје несигурност и ниско самопоуздање.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су највећи перфекционисти Зодијака. Чак и ако су већ постигле све што су желеле, и даље ће постављати себи нове изазове јер никада нису задовољне оним што имају. Њихов стални порив за савршенством компликује им живот, а често има негативан утицај и на њихове везе.

Близанци

Близанцима све брзо досади. Увек су у потрази за новим стварима јер им је потребно стално узбуђење у животу. Ако не могу одмах да добију оно што желе, постају љути и фрустрирани. Јако им је досадно када упадну у рутину па често траже бољи посао, занимљивије друштво или забавнијег партнера.

БОНУС ВИДЕО: