Планета Меркур 11. фебруара улази у знак Водолије и остаће у њему до 2. марта. У наредних 20-ак дана очекује нас посебно време. Меркур представља ум, рационално размишљање, комуникацију, учење, трговину и посао. Сваки пут када ова планета уђе у нови знак, долази до промена у наведеним подручјима, сматрају астролози.

Шта сваком хороскопском знаку доноси Меркур у Водолији:

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Очекујте да ће све ваше мисли бити апсорбиране послом, може доћи до нових познанстава, обука, пословних путовања, више комуникације с колегама током радног и слободног времена.

Избегавајте било какве конфликте.

Бик

Можда желите да учите и научите нове ствари у разним подручјима и усавршити своје знање. Током овог периода биће више комуникације с рођацима, посебно с родитељима и децом, као и с надређенима.

Могуће је да ћете добити савете од блиских људи, али на вама је избор да ли да их поштујете или не.

Близанци

Очекује вас више знања. Учите и искористите своје таленте и способности.

Промените лоше навике у добре како бисте очували своје здравље.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Ракови ће бити фокусирани на везе. Партнер може да почне да даје више новца, али можете и више потрошити на њега заузврат.

Биће више интеракције с надређенима или пословним партнерима. Добар тренутак да се сваки однос – и лични и пословни – доведе на нови рационални ниво, када се све говори и разуме.

Лав

Могуће је да ће вам се многи обратити за помоћ и савет. Покушајте да помогнете у свему што је у вашој моћи.

Треба да се чувате нових дугова и кредита – размислите, да ли вам је то заиста потребно. Смањите стрес и јачајте имунитет.

Девица

Ваша главна планета је сада у доброј позицији и ово вам отвара многа врата. Обавезно их погледајте, не одбацујте нове могућности.

Вашој породици је потребно више пажње и бриге па им се посветите. На пример, можете заједно радити нешто креативно или проучавати неку занимљиву тему.

Вага

Желећете да промените нешто у свом животном простору. То можете учинити куповином нечег новог или можете искористити оно што већ имате, само у новом руху.

Кроз исхрану и физичку активност јачајте имунитет.

Шкорпија

Током овог периода, ваше жеље могу да почну да се остварују.

Можда сте на неке чак и заборавили, али то не значи да не треба да се посветите остварењу својих амбиција.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Може доћи до промена на послу, на пример, повећања плате, неке нове прилике. Чак и ако се то не деси, наставите да се трудите и то ће се исплатити.

Имате подршку од стране партнера, али избегните сукобе – најважније је да сада пронађете компромис.

Јарац

Јарце чека свест и разумевање себе, лекције за развој самопоуздања. Ако у нечему немате довољно искуства, не плашите се да потражите помоћ.

Чувајте се сукоба и свађа – увек се трудите да сачувате мир.

Водолија

Желите више времена да проводите сами, дајући простор својим мислима. Опушта вас самоћа, мир и тишина. Пронађите неко тихо и мирно место за себе и уживајте у тим благодатима.

Научите да оптимизујете трошкове, али не штедите новац за оно што вам је важно, већ смањите непотребне трошкове.

Рибе

Рибе ће вероватно упознати нове људе који могу бити важни у каријери.

На пословном плану могуће су разне могућности. Размислите о својим жељама и освестите да ли су вам неке од њих заиста потребне.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".