Ован

Овнови су нагли и уживају у преузимању ризика. Одважни су и имају самоуверен став, али су импулсивни и нестрпљиви. Ови људи често говоре пре него што размисле и због тога касније зажале. Спремни су да кажу било што и никада не размишљају о последицама својих изјава и поступака.

Близанци

Близанци су опуштени људи који не размишљају превише док чаврљају. Они само желе да се забаве и насмеју. За њих је уобичајено да излану нешто што не би требало или дају обећање које не могу да испуне. Директни су и непромишљени, али се често покају због наглих одлука.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелци су ведри људи који воле да се шале, а посебно на туђи рачун. Иако нису злобни, њихове шале и изјаве често увреде осетљивије људе. Из тог разлога, рођени у овом знаку требало би више да пазе шта и пред киме говоре. Никада не размишљају о последицама па не виде да својим речима могу да убоду тамо где највише боли.

Рибе

Рибе су способне свашта да кажу. Када су под стресом или у непознатој ситуацији, почну да блебећу и говоре ствари о којима нису промислиле. То им је добар начин да се ослободе треме или нервозе, али њихове непромишљене изјаве могу да им нанесу штету или некога да увреде.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".