Иако сви волимо одмор и опуштање, постоје људи који желе стално у томе уживати. Они нису посебно марљиви и продуктивни и не замарају се ако нису довршили неке задатке. Раде само када они то желе, а њихов им је ужитак на првом месту. Према астрологији, четири знака важе за лење.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Бикови су познати по лењости. Будући да њима влада Венера, планета уживања и лепоте, велики су хедонисти који воле финије ствари у животу. Иако су посвећени циљу, не журе на путу до тамо. Обично одбијају задатке које сматрају непотребнима и радије проводе време одмарајући се и уживајући у својим хобијима, пише Индеx.хр.

Вага

И Вагом влада Венера па и она цени финије ствари које живот нуди. Позната је по томе што се воли опустити и занемарити обавезе. Способна је да употреби шарм и духовитост како би натерала некога да обави посао уместо ње. Вагама је много драже ленчарити и уживати у свим благодатима живота него нешто радити.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рибе имају много врлина, али марљивост није једна од њих. Прилагодљиве су, али је њихова флексибилност више емоционалне и интуитивне природе, а мање је усресређена на обављање задатака. Иако ће вам одмах прискочити у помоћ у време емотивне кризе, не рачунајте на њих ако вам је потребна конкретна услуга која изискује напор. Рибе ће радије чаврљати и ленчарити него се ухватити посла.

Стрелац

Стрелчеви раде само кад они то желе. Иако им не недостаје воље и енергије, обично колутају очима на подужи списак обавеза или компликован и дуготрајан задатак. Ако им нешто није занимљиво, нису заинтересовани. Ови људи воле да уживају и забављају се, али не желе бити непотребно везани и зато не раде ништа што им је досадно.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".