Злату су родитељи су је против њене воље са само шеснаест година удали за музичара Дулета Тодоровића којег није волела, те је њихов заједнички живот кратко трајао. Касније је ступила у брак са певачем и композитором Хасаном Дудићем са којим има сина Микија, да би се после неколико година удала се за водитеља Зорана Пејића Пеју, ком је родила сина Јована.

Фото: АТА имагес

 

Злата Петровић је важила за једну од највећих заводница на естради. Таман када се скраси поред једног мушкарца и помисли да ће са њим провести остатак живота, она га остави. 

Фото: Профимедиа

 

Она је ухваћена једном приликом у загрљају највећег холивудског заводника, Алена Делонеа. Фотографија је осванула на насловној страни "Сабора", а када је упитана да ли ће то потрајати, певачица је одговорила: 

Фото: Репринт Сабор

 

-Па наравно да неће. Ален ми је само одскочна даска да ускочим у свет филма, јер кад могу Шер и Драгана Мирковић што не бих и ја.

Љубавни живот позната певачице одувек је био интересаснтан јавности. Тако је интересантна љубавна прича са оснивачем "Гранда" Сашом Поповићем који ју је наводно требао одвести пред олтар, али је на крају своју срећу пронашао и са Сузаном Јовановић са којом је и дан данас у складном браку. Тренутно у животу певачице не посзоји мушкарац, бар како она каже.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".