Zlatu su roditelji su je protiv njene volje sa samo šesnaest godina udali za muzičara Duleta Todorovića kojeg nije volela, te je njihov zajednički život kratko trajao. Kasnije je stupila u brak sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina Mikija, da bi se posle nekoliko godina udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana.

Foto: ATA images

 

Zlata Petrović je važila za jednu od najvećih zavodnica na estradi. Taman kada se skrasi pored jednog muškarca i pomisli da će sa njim provesti ostatak života, ona ga ostavi. 

Foto: Profimedia

 

Ona je uhvaćena jednom prilikom u zagrljaju najvećeg holivudskog zavodnika, Alena Delonea. Fotografija je osvanula na naslovnoj strani "Sabora", a kada je upitana da li će to potrajati, pevačica je odgovorila: 

Foto: Reprint Sabor

 

-Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

LJubavni život poznata pevačice oduvek je bio interesasntan javnosti. Tako je interesantna ljubavna priča sa osnivačem "Granda" Sašom Popovićem koji ju je navodno trebao odvesti pred oltar, ali je na kraju svoju sreću pronašao i sa Suzanom Jovanović sa kojom je i dan danas u skladnom braku. Trenutno u životu pevačice ne poszoji muškarac, bar kako ona kaže.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".