Јована Јеремић недавно је купила стан на Дорћолу, који је платила невероватних 200.000 евра. 

Према писањима домаћих медија, водитељка је оволики новац дала за 54 квадрата, па сад наводно нема новца како би стан опремила и уселила се са ћерком Леом. 

- Јованин стан налази се у старој згради и она је била одушевљена што је грађевина још из времена Јосипа Броза Тита. Стан је купила од једне еминентне хемичарке, а у згради су поред ње живели и многи значајни људи 20. века - почиње извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Са усељењем је стала јер тренутно нема новца да стан реновира по својим потребама и жељама, па је дошла на идеју да све то уради на компензацију. Јована је смислила да од произвођача и извођача радова, као и од фирми које увозе или производе намештај добије оно што јој је потребно, а да их заузврат рекламира на свом Инстаграм профилу где је прати 190.000 људи. У недостатку новца Јована жели да на овај начин наплати своју популарност. За сада су јој се јавили неки произвођачи намештаја, чак и један архитекта који је решио да јој помогне у уређењу ентеријера, али она чека још неколико њих како би се одлучила - завршава извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

И сама Јеремићева је признала да ће стан уредити на компензацију, јер је сву уштеђевину дала на стан у строгом центру престонице.

- То што сте сазнали је тачно и ја немам чега да се стидим. Сав зарађени новац скркала сам у куповину стана. Пукла сам 200.000 евра и остала без кинте - рекла је Јована.

- Треба ми нов паркет, кухиња по мери, кухињски апарати и бела техника, купатило, а то значи плочице и санитарије, потребан ми је и намештај по мери, као и кућни мобилија - без задршке је рекла Јеремићева за Ало!.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".