Весна Ривас, појавила се на једној престоничкој додели награда на којој је и она добила награду "тумач родног кода Балкана". 

Весна се на поменутом догађају осврнула на љубавни живот Дејана Драгојевића и Далиле Драгојевић, али је поменула и остале садашње и бивше учеснике. 

Фото: АТА имагес

 

Како је била ријалити играч, познате су јој тактике садашњих играча.

Као тумача родног кода, медији су је упитали шта се дешава са љубавним животом Дејана Драгојевића и зашто је несрећан, те да ли треба да га неко посаветује да пређе на мушкарце, а она је имала спреман одговор на поменуто питање.

Фото: АТА имагес

 

- Како знате да већ није прешао. Деки је посебна прича, он је у цео овај свет ушао срчано. Далила га је узела под своје и потписујем да њих двоје никада нису били интимни. Брак је склопљен да би као такви играли ријалити. Далили треба јак мушкарац, Декију исто треба нешто, видећемо шта - започела је Весна.

- Мора да се извуче из ријалитија, да се излечи од ријалитија и да се научи шта значи живот ван ријалитија. Мора да се научи томе, тек када буде одвојио јавни свет од приватног живота, онда можемо причати о правим емоцијама. Ја верујем у њега, воле га девојчице, а воле га и старије тете - закључила је у шаљивом тону Весна Ривас.

(Србија данас)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".