Vesna Rivas, pojavila se na jednoj prestoničkoj dodeli nagrada na kojoj je i ona dobila nagradu "tumač rodnog koda Balkana". 

Vesna se na pomenutom događaju osvrnula na ljubavni život Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, ali je pomenula i ostale sadašnje i bivše učesnike. 

Foto: ATA images

 

Kako je bila rijaliti igrač, poznate su joj taktike sadašnjih igrača.

Kao tumača rodnog koda, mediji su je upitali šta se dešava sa ljubavnim životom Dejana Dragojevića i zašto je nesrećan, te da li treba da ga neko posavetuje da pređe na muškarce, a ona je imala spreman odgovor na pomenuto pitanje.

Foto: ATA images

 

- Kako znate da već nije prešao. Deki je posebna priča, on je u ceo ovaj svet ušao srčano. Dalila ga je uzela pod svoje i potpisujem da njih dvoje nikada nisu bili intimni. Brak je sklopljen da bi kao takvi igrali rijaliti. Dalili treba jak muškarac, Dekiju isto treba nešto, videćemo šta - započela je Vesna.

- Mora da se izvuče iz rijalitija, da se izleči od rijalitija i da se nauči šta znači život van rijalitija. Mora da se nauči tome, tek kada bude odvojio javni svet od privatnog života, onda možemo pričati o pravim emocijama. Ja verujem u njega, vole ga devojčice, a vole ga i starije tete - zaključila je u šaljivom tonu Vesna Rivas.

(Srbija danas)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".