Отац бившег задругара Стефана Карића, Осман Карић улази у "Задругу 6", а сада су откривени и детаљи његвог уласка.

- Осман је одлучио да је сада време да покаже ко је и шта је. Намерно улази сада када у "Задрузи" није његов син. Он је до детаља договорио услове с продукцијом, тако да неће бити проблема. Није тражио неке ненормалне услове, само оно што сматра да заслужује - истакао је извор.

Овим поводом огласио се и Осман и признао да његов син није желео да се он усели у Белу кућу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да, као што сте већ видели па чак и снимили, што ми показује да сте веома брзи и виспрени у свему сто радите, данас сам био у продукцији телевизије Пинк. Данас су се водили прелиминарни разговори око мог уласка у Задругу. Јако сам почаствован самим позивом Великог Шефа и што су у мени препознали неког ко може да буде део тог великог пројекта, надам се да их нећу разочарати ,трудићу се да оправдам своје учешће у њему - казао је Осман и додао:

- Породица ме подржава али имају и бојазан да ли ћу остати до краја. Чак и Стефан, који није желео да уђем ни под тачком разно док је он био учесник, сада ме подржава- казао је Карић.

Подсетимо, Осман Карић је током претходних сезона жустро подржавао свог сина у ријалитију. Улазио је чак и у вербалне сукобе са многим учесницима, а претпоставља се да ће његова излагања изазвати велику пажњу јавности када буде ушао у ријалити.

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".