Ован

Овнови су познати по импулсивности и дрском тону. Њихова пргава нарав помешана са њиховим ентузијазмом ватреног знака јесте оно што их увлачи у жестоке расправе. Одважни овнови не боје се да постављају питања нити да се убаце у било какву расправу. Под владавином Марса, њихова страст ће их надвладати и знаћете њихово мишљење о било којој теми која их занима. Њихова страст је опипљива и мора се видети и чути, иначе неће бити задовољени док то не буде. То их чини храбрим и отвореним говорницима.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Постоји разлог зашто су Близанци познати као брбљиви, а то је захваљујући њиховом планетарном владару, Меркуру, познатом и као планетом комуникације. Када брбљиви ваздушни знакови не мотају по глави апстрактне идеје, они детаљно разрађују сваки корак свог размишљања са сваким ко жели да их слуша. Близанци виде свет кроз речи, па их изражавају са лакоћом и, најчешће, грациозношћу. Они су људи који су увек спремни за разговор о било којој теми и сваком ће разговору имати нешто паметно да додају.

Лав

Лавови су живахни колико и брбљиви, поготово кад имају публику. Увек оживљавају сваку забаву или воде расправу на послу, будући да ови причљиви знакови воле да се укључе у сваки разговор. Примећени су када уђу у просторију, а њихови гласови им помажу да задрже пажњу у просторији, што их чини врло брбљивим и пријатељски настројеним према свима које сретну. Они су носиоци светла, разговора и пажње према свима које сретну или с ким дођу у контакт.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".