Ovan

Ovnovi su poznati po impulsivnosti i drskom tonu. NJihova prgava narav pomešana sa njihovim entuzijazmom vatrenog znaka jeste ono što ih uvlači u žestoke rasprave. Odvažni ovnovi ne boje se da postavljaju pitanja niti da se ubace u bilo kakvu raspravu. Pod vladavinom Marsa, njihova strast će ih nadvladati i znaćete njihovo mišljenje o bilo kojoj temi koja ih zanima. NJihova strast je opipljiva i mora se videti i čuti, inače neće biti zadovoljeni dok to ne bude. To ih čini hrabrim i otvorenim govornicima.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Postoji razlog zašto su Blizanci poznati kao brbljivi, a to je zahvaljujući njihovom planetarnom vladaru, Merkuru, poznatom i kao planetom komunikacije. Kada brbljivi vazdušni znakovi ne motaju po glavi apstraktne ideje, oni detaljno razrađuju svaki korak svog razmišljanja sa svakim ko želi da ih sluša. Blizanci vide svet kroz reči, pa ih izražavaju sa lakoćom i, najčešće, gracioznošću. Oni su ljudi koji su uvek spremni za razgovor o bilo kojoj temi i svakom će razgovoru imati nešto pametno da dodaju.

Lav

Lavovi su živahni koliko i brbljivi, pogotovo kad imaju publiku. Uvek oživljavaju svaku zabavu ili vode raspravu na poslu, budući da ovi pričljivi znakovi vole da se uključe u svaki razgovor. Primećeni su kada uđu u prostoriju, a njihovi glasovi im pomažu da zadrže pažnju u prostoriji, što ih čini vrlo brbljivim i prijateljski nastrojenim prema svima koje sretnu. Oni su nosioci svetla, razgovora i pažnje prema svima koje sretnu ili s kim dođu u kontakt.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".