Ован

Ован није знак који је навикао да штеди и себи нешто ускраћују. Из тог разлога, први месец у години ризикује да му донесе велике трошкове и губитке: особа ватрене енергије понекад не може себи да ускрати искушења и задовољства. Месечни хороскоп указује да добро размислите пре драстичних промена у каријери и финансијама, у смислу промене посла, улагања или покретања у нешто ново.

Бик

Бик не треба да пропусти добре прилике. Мораћете да будете активнији и да се више трудите. Само тако можете да постигнете опипљив успех на радном месту и привучете пажњу менаџмента. Концентрисање на једну област активности ће помоћи да се ојача новчани ток. Немојте себе преоптеретити са више задатака, већ одредите приоритете.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

За Близанце јануар ће бити месец успостављања нових друштвених веза. Током новогодишњих празника, користећи свој урођени шарм, успећете да решите неколико радних питања и добијете подршку ауторитата на послу. Особа са елементом ваздуха неће моћи у потпуности да ужива у повећаном нивоу зараде: новац ће отићи тако лако као што је дошао, за разне поклоне и забаву.

Рак

Приходи Рака у јануару 2023. године зависиће у већој мери не од њега самог, већ од околине: неко ће предложити добру идеју, други ће помоћи при запошљавању, трећи ће вам дати подршку и ветар у леђа. Зато је за представника воденог сазвежђа важније него икада да у било ком тиму одржава пријатељску атмосферу и љубазно комуницира са сваком особом.

Фото: Профимедиа

 

Лав

Пословни хороскоп саветује Лаву да се посвети решавању изазова. Почетак године је одлична прилика за имплементацију старих идеја и свежих иницијатива које ће вам помоћи да брзо остварите профит. У послу се бавите истраживањима и благовремено реагујте на потражњу.

Девица

Девице могу да се опусте јер ће претходни труд решити неке материјалне тешкоће. Али финансијски хороскоп за јануар напомиње: ако планирате да напредујете на лествици каријере или уђете на ново продајно тржиште, након квалитетног одмора, прионите на важне задатке.

Вага

Важно је да се фокусирате на рутинске задатке и не јурите за лажним идеалима. Свакодневни напоран рад ће вас одвести до жељеног правца. Ипак, немојте да се суочите са емотивним сагоревањем, већ пронађите време и за забаву и за одмор.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Ако приход Шкорпије зависи од других људи, подређених или клијената, покушајте да не вршите притисак на њих, већ им дајте више слободе. Манипулацијом се ништа неће постићи, не вршите притисак на људе из пословног окружења. Такт и поштовање могу помоћи да кроз тимски рад остварите велики успех.

Стрелац

Стрелац у јануару 2023. године се труди да реши ситуације. Особа рођена у овом хороскопском знаку сада треба да се посвети решавању проблема, поправци ствари и планирању буџета. Успоставите јасан план када је реч о новцу већ почетком године.

Јарац

Финансијски хороскоп за јануар 2023. подстиче Јарца да не чека да се нешто догоди, већ да длеује. Први месец је најбоље време за специјализовану обуку или стицање практичних вештина од колега и ментора. Нова сазнања ће омогућити знаку елемента земље да достигне другачији ниво у професионалном развоју, остављајући конкуренте далеко иза себе.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Почетком године Водолија нема снаге за енергичну активност. Већину послова обавља под притиском, а тек када приступите стварима отвоореног ума или срца, лакше ћете деловати. Радите на ономе што вам је важно и не одустајте пред првом мањом препреком.

Рибе

Нови период донеће Рибама изазове на послу, али и ако се појаве, не треба да се бринете, већ хладног ума приступите решавању проблема. Ако не можете сами да се снађете, време је да потражите помоћ од стручњака или искуснијег колеге. Не покушавајте да навучете све на себе, понекад је корисно одустати и погледати из другачије перспективе. Могуће је да ћете видети нове хоризонте и перспективе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".