Бик

Бикови журе да оснују породицу и желе децу. Они који су већ у вези желе овог лета да направе следећи корак са својим најмилијима и да се венчају. Иако ће неки покушати да се предомисле, неће успети јер имају велике планове и нико их не може одбити. Бик неће двапут размишљати и сматраће да је дошло време за овај велики корак.

Вага

Вага ће проћи кроз узбудљив период 2023. Венчање које се брзо приближава постаје једна од најбољих одлука које можете донети. Астролози су уверени да ће вас моћ Сатурна водити у љубави и обезбедити вам стабилан дом и хармоничан однос. Ако тренутно нисте у вези, ова година ће вам пружити много прилика да упознате нове људе са којима ете можда желети да заснујете породицу раније него што очекујете.

Фото: Профимедиа

 

Лавови

Лавови су одани и романтични љубавници. Све што им је потребно у вези је признање и поверење. И њима је одређено да се венчају 2023. Највероватније ће то бити пролећно венчање, у првој половини марта.

Девица

Девице су четврти срећни знак који ће се венчати 2023. Стога, Девица, треба да се припремите да у 2023. изнесете "да" у лице своје праве љубави. Према распореду планета и предвиђањима наших најбољих астролога, 2023. године искористићете прилику да надоградите однос у коме уживате са вољеном особом.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Људи у знаку Стрелаца имају много прилика да уједине своју судбину са својим сродним душама. Енергије планета су корисне и помоћи ће Стрелцу да донесе најбољу одлуку када је љубав у питању. После прве половине године за већину Стрелчева почеће припреме за венчање. Стрелчеви који тренутно нису у вези треба да обрате пажњу на знакове око себе и да се више отворе људима, јер би им предстојећи период могао донети изненађења на љубавном плану, преноси "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".