ОВАН

Јупитер у Овну је важан за саме Овнове јер ће током прве половине 2023. године коначно моћи да добију прилику коју су чекали 12 година. Назнака таквог дешавања већ је била на пролеће ове године, али се то пролонгирало. Ипак, Јупитер, планета среће, одрадиће оно због чега је стигла у Овна, што ће значити конкретну реализацију планова. 

Сатурн у Рибама од марта 2023. године доноси потпуно другачију еру него што је ова у којој се сада налазимо. Сви људи на свету пролазе кроз лични тест слободе и Сатурн у Водолији тестира наше стрпљење, друштвене групе, норме и правила. Институација брака се мења, а слобода постаје најважнија ствар на свету.

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Сатурн у Рибама доноси вам најважнију лекцију о љубави. Могуће је проширење породице, али и сусрет који може да вам промени жвот. Припремите се за следећи степеник у односу са партнером. Уједно ово је озбиљнија фаза учења, нарочито ако сте млади. Шкорпије које постану родитељи, схватиће значај родитељства као таквог.

Фото: Профимедиа

 

РАК

Сатурн у деветом пољу доноси вам далеко путовање. Исто тако, уколико сте разведени ово је могућност да сретнете следећег партнера. Млади Ракови имаће одличну прилику за студирање и стицање знања. Уколико имате неке судске спорове, морате да имате у виду да ће Сатурн да вас награди или уназади, у зависности колико сте били праведни последњих година.

Фото: Профимедиа

 

БИК

Јупитер након Овна од средине 2023. године налазиће се у Бику, па им доноси просперитет и одличне прилике за напредак. Многи Бикови ће се заљубити, венчати и проширити породицу. Ово је шанса за добијање пословне прилике из снова.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".