Спој ова два хороскопска знака практично је неуништив, ово је комбинација страсти и необуздане енергије, ватрене природе и лудих жеља. Посебно су ватрени, а када се споје настаје прави ураган. Реч је о сусрету ватреног мушкарца Овна и мистериозне жене Шкорпије. 

Упркос чињеници дасу ова два знаа ватрена и импулсивна, компатибилност мушкарца Овна и жене Шкорпије је веома висока. Осећања која подсећају на живот на вулкану одговарају немирним представницима Воде и Ватре. Током периода романтике и забављања спремни су за велике подвиге и луда дела у љубави. Једно друго освајају и заводе без престанка. Ово је игра заљубљености, страсти и флерта, али и изградње пријатељства.

Фото: Профимедиа

 

Њихов однос је пун авантуре и обожавају спонтаност. Ходање по високим крововима, љубљење на киши, концерти, забаве, сталне игре сексуалности и забављење - све ово их покреће. Али, када се погледи укрсте и настане тишина, срца почињу да куцају само у ритму нежне љубави и посвећености.

Интимни однос између Овна и Шкорпије један је од најсензуалнијих, необузданијих и најстраственијих. Партнери се савршено разумеју у кревету, не морају ништа да доказују или објашњавају. Невероватно висока компатибилност је последица сличног љубавног темперамента и жеђи за љубавним открићима.

Фото: Профимедиа

 

У браку и породичним односима, комбинација Ован-Шкорпија је једнако добра. Њихов пут је другачији: са експлозивном природом и јасном жељом за свачијим вођством, уче да живе у компромису. Стално раде на свом односу, посвећују му се, али наилазе ни на турбуленције. Ипак, ниједан од ова два знака не воле када је све потпуно мирно и статично, више су за динамику. Ако преброде неколико критичних изазова, њихова љубав трајаће цео живот. Са сваким изазовим постају јачи и стварају бајку, пише "Сенса".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".