Након раскида шестогодишње везе с Радом Манојловић, Харис Берковић наводно је нашао нову девојку и то 15 година старију.

Он је у нову везу, тврде добро упућени, ушао само две недеље након што је стављена тачка на његов однос са седам година старијом колегиницом. Иако су многи веровали да ће љубав између две успешне звезде "Гранда" издржати све притиске и да ће бити крунисана браком, то се није догодило. Али не само да су раскинули већ је Харис брзо Ради нашао замену.

Фото: Принскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

- Ради и Харису веза је била дуже време на климавим ногама, али су мислили да ће ипак некако превазићи кризу. Када је Манојловићева коначно схватила да од тога нема ништа и на Инстаграму признала да њих двоје више нису заједно, лакнуло је и Харису. Није му било свеједно, они су дуго били заједно, али је наставио даље. Почео је више да излази с друштвом, атрактивне девојке су му прилазиле, све му је то пријало. Две недеље након што је Рада признала да су раскинули, он је упловио у нову везу са женом која је старија од њега чак 15 година. Упознао ју је на свом наступу преко заједничких пријатеља и баш ужива с њом. Она је из Босне, непозната је јавности и у питању је плавуша. Одмах су севнуле варнице, њему њена енергија баш прија и та разлика у годинама се уопште и не примећује. Толико је одлепио за њом да планира да ускоро почну и да живе заједно - тврди извор.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

Међутим, да и овог пута не може све да иде по лоју, побринула се Харисова породица, којој се потенцијална будућа снајка уопште не допада.

- Као и кад је био у вези с Радом, тако и сада Харису главобољу задаје његова породица. Њима се ова девојка никако не допада, иако је њихове вере, што су највише замерали Манојловићевој. Сада им смета што је она од њиховог сина старија деценију и по. Они су јако бесни на њега. Током једне свађе рекли су му да се не враћа кући ако одлучи да остане с њом. Они ни Раду нису хтели да виде очима, па је спавала по хотелима, а тек за нову девојку не желе да чују. Сматрају да је то велика срамота за њега - тврди извор.

Подсетимо, Рада је пре мање од два месеца признала да више није у вези с колегом.

- Харис и ја више нисмо заједно. Хвала свим нашим заједничким фан страницама на подршци и апсолутно му желим сву срећу у животу и каријери. Нећу много коментарисати, као што нисам коментарисала ни током везе. Хвала - написала је Рада на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".