Глумица Миона Марковић пажњу привлачи талентом, али и изузетном лепотом.

Она је веома активна на друштвеним мрежама, а о њеном животу не зна се много тога будући да не воли претерано да експонира своју приватност.

Мионин отац је Предраг Марковић који је 1997. године изабран за чана Европске академије наука, а својој наследници је велика подршка и редовно прати све њене представе.

- Мој нежни отац, који своју ћерку увек љуби у руку чиме јој не дозвоља да изгуби улогу "принцезе", чак и када она мисли да је то више није могуће, јер забога сада је већ млада жена, а не девојчица. И да знаш тата колико год ја превртала очима на то, увек се мало и смешим, јер баш је лепо бити принцеза - написала је она једном на Инстаграму уз њихову заједничку фотографију.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

Млада глумица је у сродству и са чувеним писцем Добрицом Ћосићем, а њен деда је и покојни продуцент и сценариста Јован Марковић.

- Искрено, нисам ни знала до своје 14. године ко је Добрица Ћосић. Тек сам са тада прочитала "Далеко је Сунце", после сам читала "Корене" у гимназији. Каније сам сазнала да смо у сродству, он ми је деда – стриц - рекла је Миона једном приликом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".