У току јучерашњег Јутарњег програма чији је аутор и водитељ, Јована је без длаке на језику најавила да ће објавити списак свих својих колегиница које су преко кревета дошле на своје позиције. Како је истакла, до одлуке је дошла искључиво како би одбранила своју професију, али и властиту част и поштење. Њена одлучност, као и обећање дато на телевизији с националном фреквенцијом узнемирили су многе њене колегинице које су путем заједничких пријатеља и сарадника покушале да дођу до информација ко се налази на Јованином списку.

- Иако су многи навикли да Јована без проблема улази у јавне сукобе, говори о табу темама, раскринкава моћнике, криминалце, те да не размишља о последицама које евентуално због тога и сама може сносити, нико није очекивао да ће се на њеној листи за одстрел наћи и њене колегинице - испричао је извор близак контроверзној водитељки, па објаснио да она не ради баш све зарад  рејтинга.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Јована је велики борац за правду, указује на многе аномалије у друштву, скреће пажњу јавности на искривљене обрасце понашања и свакодневно подсећа јавност како је сама до успеха дошла искључиво посвећеним радом, али и дипломом државног Правног факултета - објаснио је Јеремићкин близак пријатељ.

Када је јуче ујутру, у емисији уживо, обећала да ће објавити списак свих проститутки које се баве водитељским послом, доста њих се пронашло, али и уплашило с обзиром на то да су са Јованом већ дуже време у лошим односима.

- Три Јованине колегинице са других телевизија у страху од разоткривања кренуле су да окрећу телефоне не би ли сазнале шта Јована смера. Зову њене сараднике, блиске пријатеље, фризере, шминкере како би покушале да је зауставе у намери да се том темом бави - прича извор, и додаје:

- Тих неколико жена које су некада блиско сарађивале са Јованом, а онда јој окренуле леђа, дефинитивно су у највећем страху. Једна од њих је чак  покушала да стопира Јованин прелазак на Пинк телевизију, па сматра да Јеремићева на овај начин жели да јој се освети.

Фото: Инстаграм принтскрин/ Kurir

 

- Све те лажне водитељке које за новац пружају сексуалне услуге моћницима сада преко њих покушавају да застраше, уплаше ону која се не обазире и не плаши никог сем бога - рекао је Јованин близак пријатељ, и додао су је претње које су до ње дошле додатно оснажиле у намери да истраје и раскринка их.

- Питање је дана када ће Јована поименце прозвати све, као и ове што су се саме пронашле, а након тога ништа више неће бити исто.

Фото: Принтскрин ТB Пинк

 

Како је недавно Јована објаснила, посебан пик има на водитељке које је исмевају због плаћених реклама које ради путем друштвених мрежа.

- Многе колегинице ми се смеју пошто рекламирам ствари на друштвеним мрежама, али ја сам купила други стан. За мене се зна да нисам курва и зна се ко је отац мог детета. Не зна се ко је ћале њиховој деци. Рађале су децу ожењеним мушкарцима. Ниједној колегиници нисам преузела славу. Оне нису имале моје шерове никада. Није их довео народ на места на којима седе, већ швалер који им је правио децу. Бог је рекао да ћу ја бити та једна које неће да успе на начин на који су оне успеле - истакла је Јеремићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".