Рак

Рак је врло емотиван. Рационалност је нешто што они никада не практикују. Кад год ствари крену наопако, радије ће седети и плакати него покушати да разумеју или да поправе ситуацију у своју корист. Сви око овог хороскопског знака толико су се навикли на њихове испаде беса да већини то више и не смета. Због тога је Раку врло једноставно да постигне свој циљ сваки пут. Али било ко, ко је тек почео да излази са Раком или је накратко флертовао с њим рећи ће вам колико их је њихова плачљива природа нервирала. Рак је обично тај који све свађе започиње пасивно-агресивним ставом, а завршава тако да "исколаче очи".

Водолије

Водолија делује врло интелектуално, складно и тајанствено. Уосталом, те особине их чине јединственима и то је оно по чему су привлачни другима. Али када их једном упознате, постоји велика вероватноћа да нећете моћи да проводите превише времена са њима. Проблем је што Водолију све мрзи и стално се жали. Не воле своје радно место, пријатеље, неке нове серије, па чак ни доручак који им спремите. Водолије су пуне емоција и то знају само особе блиске њима. Они су ретко срећни и када имају све што могу да пожеле.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Овај сањиви хороскопски знак толико је изгубљен у својој идеалној земљи маште да не могу, а да не буду обесхрабрени када морају да се суоче са стварношћу. Рибе су највећа беба од хороскопских знакова. Једноставно се не могу помирити са светом који се не врти око њих или у ком није све баш онако како они желе. Овај знак има само пријатеље који ће их држати за руку и слушати њихово непрестано лупетање.

Ваге

Вага је усмерена на успостављање равнотеже у животу. А кад се ствари преврну, прелази у потпуну панику. Ваге уживају у приговарању и причању о свим начинима на које их је живот изневерио само пред очима јавности. Зато што желе да се други саосећају са њима, сажаљевају их или можда чак се и понуде да нешто учине за њих. Оне такође не осећају срам када криве друге. Тако да им неће бити тешко да се увере да сте ви ти који сте им уништили живот, чак и када то није тако. Чим повисите глас, следи поплава суза.

Лав

Лава ништа не може да задовољи! Нису задовољни животом чак ни кад им ствари иду спектакуларно добро. То је зато што мисле да живот увек може бити бољи. Такође, воле да буду у центру пажње, а постоји ли бољи начин да то постигну него да почну да запомажу. Они воле да се о њима брину. Њихова дечја природа је увек глумачка. Заправо, они могу да буду јако злобни када не постигну оно што желе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".