Кристијан Голубовић у аутрској емисији ,,Бајка из подземлја" угостио је великог пријатеља и носиоца времена деведесетих, Марка Булата. Њих двојица разговарали су о опасним деведесетим годинама, када је на асфату било веома напето. 

Певач Марко Булат се у то време већ познавао са Кристијаном Голубовићем, а како тврдио, био је присутан у многим акцијама овог бившег робијаша.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тада је било другачије време. Цела та генерација, '71, '72, '73, ми смо каскали и гледали шта радиш ти у кафићу, кад си улетео и сви су полегали, од тог дана се прича о Кристијану Голубоићу, и ти си тад почео да градиш своје име маркетиншки у свету криминала, да се чује мало жустрије - испричао је Булат.

- Не знам која је година била, не знам да ли си ти тад пуштен из затвора, имао си проблеме неке, ми смо били на Лукасу, конобари су се ушушкали, не знам колико, 12 људи си платио да те чувају, држали су панцири, ти си био у тој корњачи, тако си улазио код Лукаса на концерт - испричао је певач код Кристијана у емисији.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам долазио на специфичне начине, гледајући "13 Легију Рима" који то стварају, илити заштиту меса оклопом, на конто тога сам војнике, фанове, идолопоклонике организовао да праве тај оклоп. Мене је стара мајка звала и рекла да дођем, она није ни знала шта њен син ради по граду, какве циркусе прави. Када се мени Аркан смејао и рекао: "Шта ће ти панцир, ко ће тебе", Јуса ми је говорио да сам ставио кило злата, да нико не може да ме не опази - објашњава Голубовић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".