Водитељка Николина Пишек, после смрти супруга Видоја Ристовића, нашла се на суду са свекрвом Мишом Грофом, али и Борном Котроманић, коју је тужила за клевету.

- Реч је о особама које су се, не мојом жељом, упетљале у мој живот, ја их нисам позвала, и мени је искрено жао што они очито немају никог од добрих и блиских пријатеља, или родбине, која би их упутила да својим деловањем штете другима, а понајвише себи - рекла је Николина Пишек за Слободну Далмацију, алудирајући наводно на свекра Мишу Грофа и Борну Котроманић.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка се након смрти супруга Видоја Ристовића сусрела са разноразним коментарима. Свекар се оглашавао за медије и свашта "ширио" о њој. Њега је зато оптужила за породично насеље, али није он једини. Тужила је и Борну која је пласирала наводне љубавне поруке које јој је Видоје у прошлости слао.

Миша Гроф одмах је након синове смрти ушао у свађе око наследства. Препуцавање преко медија је трајало месецима, а данас су на суду. Николина га је тужила за породично насиље, а Борну за клевету.

- Једна ствар је штетити себи, на то не могу да утичем и није ме брига, а друга ствар је штетити другима. Ти људи би требало да схвате да свако деловање има своје последице, неке су и дугорочне - објаснила је Пишек.

Додала је како се нада да ће јавне институције учинити прави посао - уклонити све оне који је нападају из њеног живота те их, како каже, можда и затворити у неке институције.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Медени месец из снова Софије Рајовић

(Слободна Далмација)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".