Kristijan Golubović u autrskoj emisiji ,,Bajka iz podzemlja" ugostio je velikog prijatelja i nosioca vremena devedesetih, Marka Bulata. NJih dvojica razgovarali su o opasnim devedesetim godinama, kada je na asfatu bilo veoma napeto. 

Pevač Marko Bulat se u to vreme već poznavao sa Kristijanom Golubovićem, a kako tvrdio, bio je prisutan u mnogim akcijama ovog bivšeg robijaša.

Foto: ATA images

 

 

- Tada je bilo drugačije vreme. Cela ta generacija, '71, '72, '73, mi smo kaskali i gledali šta radiš ti u kafiću, kad si uleteo i svi su polegali, od tog dana se priča o Kristijanu Goluboiću, i ti si tad počeo da gradiš svoje ime marketinški u svetu kriminala, da se čuje malo žustrije - ispričao je Bulat.

- Ne znam koja je godina bila, ne znam da li si ti tad pušten iz zatvora, imao si probleme neke, mi smo bili na Lukasu, konobari su se ušuškali, ne znam koliko, 12 ljudi si platio da te čuvaju, držali su panciri, ti si bio u toj kornjači, tako si ulazio kod Lukasa na koncert - ispričao je pevač kod Kristijana u emisiji.

Foto: ATA images

 

 

- Ja sam dolazio na specifične načine, gledajući "13 Legiju Rima" koji to stvaraju, iliti zaštitu mesa oklopom, na konto toga sam vojnike, fanove, idolopoklonike organizovao da prave taj oklop. Mene je stara majka zvala i rekla da dođem, ona nije ni znala šta njen sin radi po gradu, kakve cirkuse pravi. Kada se meni Arkan smejao i rekao: "Šta će ti pancir, ko će tebe", Jusa mi je govorio da sam stavio kilo zlata, da niko ne može da me ne opazi - objašnjava Golubović.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".