У "Цеца схоw" емисији која се емитује на Блиц телевизији, Светлана Цеца Ражнатовић отворено говори о свом пријатељству са покојном Марином Туцаковић.

По први пут у животу, Цеца снима албум без Марине Туцаковић, што јој јако тешко пада.

Фото: АТА имагес

 

 

- Заједно смо одлучивале о свему, она је за мене бирала песму. Написала је целу моју каријеру. Толико сам сада као сироче јер ми је поставила јако високе стандарде, сада треба не само достићи то већ то и превазићи - рекла је Цеца.

Марина и Цеца су одувек имале посебан однос.

- На Ушћу сам је представила као своју другу мајку. Изговорила је једном да сам ја њој посебна, ту ме је јако пријатно изненадила. То ме је јако гануло - испричала је Цеца са сузама у очима.

Цеца истиче да је судбина што су се среле.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/cecaraznatovic

 

 

- Бог је наместио да ја њој дођем на врата и да ме она изабере. Као девојчурак сам дошла код ње, тад ми је рекла да ће направити звезду од мене, хвала Богу тако је и било - каже Цеца.

Фолк дива не крије своју захвалност према Фути и Марини Туцаковић, сматра да су њих двоје најзаслужнији за њену успешну каријеру.

- Имала сам срећу да упознам њу и Футу. Они су ме створили на естради, дали ми нови идентитет. Они су најзаслужнији за моју каријеру. Код ње сам увек осећала љубав, у њој сам имала највећег пријатеља - рекла је Цеца.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".