Наташа данас има 47 година, а јавности је постала позната по девојачком презимену - Шолак. Као мала суочавала се са великим проблемима. Као и многа деца развездених родитеља, симпатична Наташа, која је рођена у Крушевцу, имала је тужне моменте које је сама проживљавала.


- Родитељи су ми се развели и од моје седме године отац је живео у Београду. Нису се развели под тешким околностима, није било свађе, могла сам то и да разумем, али емотивно нисам могла да прихватим тај губитак. Често сам била усамљена и чекала сам с кључем око врата другарице да изађу на улицу да се играмо. Имала сам спектар својих делатности којима сам прекраћивала време. У ћевабџиници, надомак куће, често сам помагала момцима и с њима правила ћевапе, доводила кући малу децу из оближњег парка да их припазим. Мама ми није одређивала време када ћу да се играм, или учим, имала сам слободу. Патила сам због развода родитеља, али мој проблем је био друге природе. Отац је долазио сваког викенда да ме посети. Петак сам једва чекала, а недељу, када би се враћао, мрзела сам све доскоро, док нисам добила своју децу. Тада сам зацелила те ране - искрена је била Наташа једном приликом.

Фото: В. Данилов

 

Иако је публика обожавала њене улоге, Наташа је у једном тренутку одлучила да стави тачку на каријеру. Она је наиме, за време бомбардовања, напустила Србију и преселила се у Италију.


- Нисам више била сигурна да ли ћу се бавити овим послом. За месец и по дана савладала сам језик и запослила се као бебиситерка у Болоњи. Нисам била оптерећена тиме шта сам овде била. Добро сам зарађивала, путовала. После годину дана осетила сам да ми недостаје моја земља, људи које волим и вратила сам се. Ни сада ми не би било тешко да радим било шта да преживим. Не бојим се ако глуме нема, могу да се снађем и да издржим и кад немам довољно новца - признала је тад Наташа.

Имала је 27 година када је срела Вука у којег се заљубила, а касније постала и његова супруга. Имају две ћерке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Nikola Djordjevic

 

И даље је активна у глуми, а гледали смо је у серијама "Живот је чудо" и "Фолк", као и у филмовима "Шишање" и "Споменик Мајклу Џексону". Последње остварење у коме публика има прилике да је гледа је филм "Комедија на три спрата".

Не виђамо је често на јавним догађајима, а чини се да јој тако баш одговара.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Породично благо"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".