Син Тање Бошковић годинама уназад живи у Америци где је засновао породицу са супругом Катарином, а док је познатој глумици сигурно тешко пало што се на тако далекој удаљености раздваја од сина Ђорђа којег је добила из љубави са Дејаном Караклајићем, како је испричала, пустила га је да оде без речи.

Фото: sarics

 

- Важно је да децу научимо да могу да оду где хоће и кад хоће, да им развијемо и оснажимо крила, да им дамо најбоље од себе, целу своју љубав, да верујемо у њихову снагу и да их пустимо. Сина сам пустила у Америку без пола речи. Дошао ми је једно поподне и рекао да жели да оде тамо, само сам рекла „добро“. Он је то поднебље изабрао због своје и специјализације своје жене, моје дивне снахе. Она је од мог сина направила човека и домаћина. Постигла је једно чудо. Нит' мање жене нит' веће енергије. Ако им је тамо лепо, треба да остану - рекла је раније глумица у интервјуу из којег је јасно да је у одличним односима са женом коју је син Тање Бошковић оженио.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Блиц

 

Син Тање Бошковић, наиме, у браку је са Катарином која је завршила медицину али није им било лако када су у далекој земљи тек започињали заједнички живот.

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је морао да издржава породицу док она није добила лиценцу за рад. Сада живе на Флориди. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Тражио је посао пуне две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу - испричао је прошле године Ђорђев отац Дејан Караклајић.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".