Млада глумица освојила је домаћу публику шармом, лепотом и талентом, а слободније сцене у серијама "Црвени месец" и "Југословенка" привукле су пажњу публике.

Фото: В. Данилов

 

 

Како би то ближе објаснила како изгледа снимање таквих сцена глумица је узела за пример једну експлицитну сцену са глумцем Милошем Ђуровићем из добро познате серије "Црвени месец".

- "Црвени месец" када сам снимала, снимала сам са својим колегом са класе Милошем Ђуровићем са којим сам имала такав лав-хејт рилејшншип приватно где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти. На ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали - рекла је глумица.

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља "хајде ухвати га", "ајде, повуци је" и тако даље. Јако непријатно, није све тако страсно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - истакла је глумица у емисији "Реална прича".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".