Жива легенда српског глумишта Радмила Живковић спада у домаће глумице који се не експонирају често у јавности, а нарочито не причају често о свом приватном животу и породици.

Познато је да "госпођа министарка", како неретко глумицу зову по улози коју маестрално игра у Народном позоришту, има ћерку колегиницу – глумицу Бојану Бамбић.

Фото: Д. Мило

 

Шармантна глумица је решила да пође мајчиним стопама и 2003. године завршила Академију уметности, а запажене улоге је имала у остварењима “Зона Замфирова”, “Јесен стиже, дуњо моја”, као и у серији “Улица липа”, а чланица је Народног позоришта у Београду.


Управо је она једном приликом спојила у јавности своје родитеље, који су се развели пре много година. Наиме, премијери Бојанине представе "Иранска конференција" присуствовали су њена мајка Радмила и отац Предраг Бамбић.

Први супруг Радмиле Живковић и Бојанин отац истакао се и као директор фотографије, сниматељ и режисер документарних филмова, а и као глумац, у остварењима "Земља истине, љубави и слободе" и "Дечко који обећава".

Радмила је, иначе, након развода од њега ступила у брак с Драганом Михајловићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".