Подзнак Ован

Ако сте Ован у подзнаку, имате снажан осећај идентитета и предузетнички дух. Свет је пун прилика намењених само вама и ви сте веома оријентисан на акцију. Људи са овим подзнаком су храбри и добри лидери. Они брзо доносе одлуке када им се представи нешто што желе.

Овном влада Марс, што значи да сте страствени и (понекад) помало вреле главе. Ви сте проактивни по питању физичке форме, здравља и кондиције. Такође вероватно волите спортску забаву – теретану, послове, састанак за ручак – без губљења времена на пресвлачење.

Подзнак Бик

Када је Бик ваш подзнак значи да се "живот испуњава на практичан и спорији начин". Такође сте прилично утемељени у стварности, што значи да нисте склони претеривању. Знак Бика у успону такође може да вас остави веома осетљивим на сензорну стимулацију.

Људи са овим знаком у успону дубоко цене природу и "проналазе срећу из удобности једноставних створења и физичког света". Биком влада Венера, богиња љубави и лепоте. Обично су знакови Бика у успону физички лепи. Живите за физички додир попут грљења, а када сте у близини доносите удобност и стабилност.

Фото: Профимедиа

 

Подзнак Близанци

За заувек радознале Близанце у подзнаку, увек ће бити нешто ново да се научи, истражи и подели. Људи са овим знаком у успону су свестрани и прилагодљиви. Такође поседују јаке комуникацијске вештине, посебно кроз подучавање и писање. Способност комуникације такође може учинити Близанце друштвеним лептирима. Они су у стању да комуницирају са различитим људима на пријатељски и шармантан начин.

Близанцима управља брз, бриљантан, комуникативан Меркур. Ово би се могло манифестовати као да има трачак несташлука и радозналости у њиховим очима. Када су Близанци у успону у близини других, осећају највише енергије.

Подзнак Рак

Људи у подзнаку Рака су осетљиви на емоционалну атмосферу и суптилне подводне струје око њих. Инстинктивни и интуитивни, знају када је нешто добро или не – и долази из стомака, а не из интелекта. Такође имате тенденцију да будете меког срца и нежни. Немојте се изненадити ако и ви волите да возите соло. Раковима је потребно доста времена насамо да би "били верни и поштовали свој јединствени ритам да би напредовали".

Под владавином месеца, Ракови су неухватљиви и тешко их је читати. Њихово расположење се стално мења и мистериозно је. Ракови у успону могу чак имати и анђеоски изглед срнећих очију, ружичастих образа, што одговара њиховој интуитивној енергији налик родитељима.

Фото: Профимедиа

 

Подзнак Лав

Ви сте отворени, супер-креативни и сви ће желети да вас имају на својој забави јер знате како да то започнете. Волите да делите идеје са људима, а најсрећнији сте када можете да делите креативност са другима. Они уђу у собу и људи то осете. То је зато што су Лавови познати по томе што чине да се други осећају топло и добродошло.

Сијају као сунце и обично имају драматично чуло мириса, због чега су многи Лавови познати по томе што су уметници. Они су такође жестоко одани пријатељи. Дакле, ако знате некога ко спада под овај подзнак, пожелећете да га држите у свом углу.

Подзнак Девица

Ви решавате проблеме и волите да понудите своју помоћ. Причињава вам задовољство када можете да будете део онога што чини да свет функционише глатко и ефикасније. Што је занимљиво јер, иако волите да будете ту за друге, прилично сте самодовољни. Такође, ово је подзнак којим влада Меркур, па су ово људи који важе за посвећене и одговорне.

Они често имају тако дугу листу обавеза и толико тога што им се дешава у глави да могу да изгледају као да не реагују или не обраћају пажњу на вас – али заправо није тако. Само су заузети. Такође сте добри у томе да останете објективни и да задржите неемоционалан став, што је вероватно разлог зашто сте познати по томе што сређујете проблеме у колективима са лакоћом.

Фото: Профимедиа

 

Подзнак Вага

Ви сте рођени дипломата и склони сте да будете толерантни и поштени док слушате разна гледишта. Зато не чуди што и ви стално тежите равнотежи у сопственом животу. Међутим, ваша способност да видите свачију страну такође вас може учинити неодлучним, јер желите да узмете у обзир сва осећања када доносите избор.

Хармонија, мир и љубав су ваш мото. Имате оштро око да околину учини лепшом и пријатнијом, и дубоко цените уметност. Под владавином Венере, богиње љубави и лепоте, Вага у успону има много друштвеног шарма и светлости. Они су слатки и лепи, и траже дружење и повезаност.

Подзнак Шкорпија

Не само да тражите истину, већ и ваша изоштрена емоционална интелигенција и инстинкт делују као шесто чуло. Дубоко цените приватност, што значи да постоји мали зид који треба срушити када је у питању упознавање. Али када неко то уради, однос постаје интензиван.

Када размишљате о подзнаку Шкорпије, тражите људе са снажним погледом. Оне одају ту тајновиту енергију, као да могу да виде кроз вас, а да тога нису ни свесни. Шкорпије могу да вас „читају као књигу“ и супер су отпорне.

Подзнак Стрелац

Живот је једна велика авантура када паднеш под овај подзнак. Они желе све и желе да из свега извуку максимум. Волите да уживате у животу и великодушни сте према својој доступности другима јер волите да одвајате време за активности које стварају радост и нове увиде.

Увек постоји више што желите да научите и интегришете у свој живот и на тај начин постајете инспирација, пример и учитељ другима. Овај оптимистичан став наводи Стрелце да иду напред да би испунили визију живота о којем сањају. Прилично су убедљиви. Могу да вас преплаве својим ентузијазмом за оно у шта верују.

Фото: Профимедиа

 

Подзнак Јарац

За овај подзнак важи да су дисциплиновани и да цене напоран рад. Такође дубоко поштујете историју и оно што је било раније. Чак и ако сте најслађа особа на планети, ви ћете имати став "нисам овде да играм игрице". Имају софистицирану енергију за вође, па су добри шефови.

Подзнак Јарца је прагматичан и постићи ће одређене циљеве тек након израде стратегије ка вашој крајњој дестинацији. Дајете свој печат одређеној ситуацији само када будете сигурни да можете преузети обавезу да је доведете до краја.

Подзнак Водолија

Овај подзнак је оријентисан на будућност. Ви сте такође бунтовник са разлогом. Имате жељу да пробијете статус кво са крајњим циљем да се човечанство унапреди у целини. Водолија у успону је такође снажног духа, одана и спремна да помогне пријатељима да разреше своје проблеме са рационалне тачке гледишта.

Водолијом влада Уран, што значи да ћете уздрмати ствари када уђете у собу. Начин на који се изражавате је тако јединствен и другачији. Део путовања овог знака у успону је да они треба да се истичу. У суштини, ако сте Водолија у успону и никада се нисте осећали као да сте се "уклопили", то само значи да у потпуности оличавате свој знак у успону. 

Подзнак Рибе

Рибе у успону су нежна, осетљива бића са дубоким разумевањем људи и неосуђујућим приступом према другима. Не желећи да виде било кога како пати, они нуде своју помоћ када пријатељу треба раме за плакање. Рибе у успону такође имају дубоко "разумевање да су све ствари повезане" и  доследно теже јединству.

Људи са подзнаком у Рибама такође имају много различитих страна. Они воле уметност, музику, ТВ и слично. Они ће проћи кроз фазе у којима приказују различите ликове и стилове јер су дубоко уметнички настројени.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".