БЛИЗАНЦИ

Близанци који нису успели да испуне своје планове, сада ће остварити све што су замислили. Најбоље резултате добиће искључиво ако се буду ослањали на сопствено знање, труд и снагу. Планете ће бити на њиховој страни шта год одлучили, а желеће да се посвете професионалном плану и финансијској ситуацији. Близанци, обавезно слушајте само своју интуицију.

ДЕВИЦА

Девице ће до 2023. године "наместити" живот како треба. Девице су увелико вредне, раде на својим циљевима и сезона Стрелчева им доноси мало опуштања. Време је да Девице посвете пажњу и приватном животу, уживају са породицом, пријатељима или особом која им западне за око. Уколико сте рођени у знаку Девице, спремите се на безброј позива за дружење!

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Претходни период био је обележен конфликтима и упорно сте покушавали да правите компромисе. Сезона Стрелчева доноси вам потпуно нову енергију у којој нећете размишљати о другима, већ само и искључиво о себи. Вагама следе успеси великих размера, оствариће све планове и идеје ће спровести у дело. Многим Вагама се у овом периоду смеши доста флертовања, па је могуће да ће коначно пронаћи сродну душу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".