Ако сте од оних који су осетили јак утицај сезоне помрачења која је иза нас, онда бисте сада могли да одахнете. Млад Месец у Стрелцу 23. новембра се јавља само пет минута пре него што Јупитер уђе у Рибе, те стиже као плимни талас захвалности и вере у будућност. Сви ћемо се осећати много оптимистичније него претходног месеца и бити преплављени емоцијама.

С друге стране, због лунације која се дешава у Стрелцу, можда ћете бити избачени из своје зоне комфора и приморани да преузмете више ризика. У наставку откријте на која 4 хороскопска знака ће најснажније утицати млади Месец 23. новембра 2022. године.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Да ли сте у добром друштву, Близанци? Са овим младим Месецом који осветљава ваш сектор партнерства, можда ћете доћи до важних спознаја о вашој вези или одредити нове границе са својим партнером. С друге стране, нове љубавне симпатије могле би да вас одведу у спонтану љубавну авантуру. Због тренутног ретроградног Марса у Близанцима, смеши вам се срећа, а ова лунација ће то само учврстити.

Девица

Припремите се да осетите носталгију док вас млад Месец инспирише да се усредсредите на дом, Девице. Били сте замишљени током целе сезоне Шкорпије, тако да је сада време да се вратите у свет обавеза и кренете корак по корак да обављате свакодневне задатке. Аналитичне Девице нису увек познате по опуштености, али овај млад Месец ће им дати простор да се релаксирају и одморе пре него што лудост празника званично наступи. У слободно време, препустите се уживању код куће и са вољенима.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Тренутно се осећате као главни јунак у филму, Стрелчеви. Међутим, запамтите да ваше речи и дела имају тежину, па када вас адреналин обузме, будите опрезни шта говорите и како би то могло да се протумачи.

Слетевши у Стрелчев кућни знак, овај прелепи млади Месец могао би да вас уведе потпуну трансформацију. Све очи су сада упрте у вас, тако да безбрижно започните сезону журки без граница и уживајте у репутацији звезде.

Рибе

Млад Месец даје вам лидерску енергију, Рибе. Ова лунација вас инспирише да преузмете иницијативу у својој каријери и проширите своју мрежу контаката. Запитајте се како желите да вас перципирају и искористите моћ овог младог Месеца да то и постигнете.

Владар овог младог месеца, Јупитер, још увек лепо седи у Рибама и даће свим Рибама разлог да уживају у лепоти живота. Ипак, треба водити рачуна да не одлутате превише јер јер бисте могли да изгубите осећај за границе. У сваком случају, посао ће вам бити буде пун сврхе и лакоће.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".