Јелена Карлеуша се у последње време налази у жижи интересовања због свог става о лову и томе што је неколико глумаца "напала" што се баве лове. 

Фото: Н. Скендерија, Профимедиа

 

 

На њеној "црној" листи су се тако нашли Вук Костић, Бане Томашевић и Милош Биковић које је јавно критиковала што како каже "воле природу, а убијају животиње".

Из истог разлога је недавно заратила са певачем Миланом Топаловићем Топалком, који је испод фотографије из лова написао:

- Шума је све оно што ми је потребно да се детоксирам.

Фото: Игор Маринковић/АТА имагес

 

 

Ово је певачицу испровоцирало, па му је упитала оштре речи:

- И мени је та пушка потребна, да те ЗАУВЕК ДЕТОКСИРАМ психопато! Ти ћеш индијанац да убијаш по шуми?

Након прашине са сукобом са Топалком, певачица је недавно објавила нови сторy на Инстаграму у којем се обратила свим својим "хејтерима". 

 

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Зли људи... Морате да престанете да ме оговарате, да ми завидите и да ме мрзите. Добићете рак од стреса. Дубоко удахните и идите на нечији други профил. Можете ви то. Спасите се, ко је лоше мислио о мени, кукала му мајка. Ајд полако... Јер ову богињу (диву и краљицу), заболе за ваше небитно мишељење и 3 пратиоца (А и жао ми је да поцркате, мада сте г.....). А ви који ме волите и који пишете најдивније поруке и коментаре, хвала вам што ме свакодневно подсећате колико сам најлепша и најбоља - написала је Јелена и додала:

- У ствари, ја сам савршена. Савршено биће. Живот је леп. Као ја. И зато слободно пишите још, волим то да читам. Моја лепота лечи, поправља вам расположење и дан чини обасјан сунчевим зрацима. Једна лепа мисао о мени доноси срећу. И зато уплатите лото. Анђео је међу вама. Моја музика је доказ ван временске божанске енергије. Живите у ЈК ери срећни због могућности.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".