Бивша супруга Ана Севић покренула је тужбу пре три године због неплаћања алиментација, а дуг који је певач тада морао да јој врати износио је око милион динара, односно 11.000 евра. Лазић је до марта 2020. године исплатио део обавеза. 

Међутим догодило се да је Ана биила принуђена да да против Дарка поднесе и кривичну пријаву, јер јој је дуговао 19 алиментација, 950.000 хиљада динара. 

Певачица је скоро открила да јој је бивши муж исплатио два милиона динара: 

- Суд је донео одлуку у моју корист и Дарко сада уредно плаћа све алиментације. Исплатио је сва заостала дуговања и што се тих ствари тиче, више немамо проблема - рекла је Ана, којој бивши супруг сада сваког месеца уплаћује 50.000 динара.

- Суд је донео одлуку у моју корист и Дарко сада уредно плаћа све алиментације. Исплатио је сва заостала дуговања и што се тих ствари тиче, више немамо проблема - рекла је Ана, којој бивши супруг сада сваког месеца уплаћује 50.000 динара.

Без обзира на однос који има са Дарком, Ана никад није бранила ћерци да виђа оца који планира да стане на луди камен са новом девојком Катарином: 

- Дарку желим сви срећу у животу, а ако се догоди да се поново ожени, наравно да ћу дозволити нашој ћерки да му оде на свадбу - изјавила је она и додала да се на помоћ око деце ослања на баке, а не на дадиље. 

- Када имам обавезе, помажу ми баке. Хвала богу што моја деца имају живе и здраве баке и што могу да ми помогну. Иако сада имам троје деце, никада нисам имала дадиље - рекла је Ана, и осврнула се на пословне планове. 

- Имам у плану да снимим песму, али треба ми још мало времена. По закону имам право на две године одсуства јер сам родила троје деца, мада никада се не зна, можда родим и четврто - рекла је Севићева.

Без обзира на то што има њихову помоћ, још увек није спремна да се одвоји од њих на дуже време: 

- Даниел и ја смо планирали да отпутујемо у Катар и да одатле пратимо Светско првенство у фудбалу, али смо одустали. Чак смо купили и карте, али сам схватила да нећу дуго моћи да издржим да будем раздвојена од деце. Свакако ћемо гледати и навијати код куће. Иначе, волим да идем на утакмице и приметила сам да се људи шокирају када ме чују када опсујем. То је начин да избацим негативност из себе, а да ме нико не гледа попреко. Обожавам фудбал, опушта ме иако се некада нервирам док га гледам - рекла је Ана на крају.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".