Александра Младеновић започела је каријеру пре четири године у "Звездама Гранда", а како јој је расла популарност, тако су јој се увећавали и силикони.

 

 

Њена трансформација дешавала се брзо, па је некад од девојке која је на основу својих крупних очију убирала комплименте, а данас све чешће добија критике због својих огромних усана. Иако тврди да их је минимално попунила хијалуроном, а не силиконом, фотографије које објављује на Инстаграму је демантују.

 

 

Ипак, у једној "Грандовој" емисији уживо је добила критику једног гледаоца да му се више не допада како изгледа, те је Саши Поповићу ипак признала да је "мало" уградила силикон у уста.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

 

Такође, Младеновићева тетовира обрве, али је и због њих од фанова добила лошу оцену, пошто је по њима прешла границу природности. Једино што је певачица одмах признала јесу имплантати које је ставила у груди како јој хаљине не би спадале.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

 

И кад је реч о коси, Александра је спроводила крупне промене, па се мењала од плавуше до црнке. У међувремену је експериментисала са праменовима. Ипак, сада је већ неко време црнка, али са надограђеном косом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".