Манекенка Данијела Димитровска и водитељ Огњен Амиџић у јулу ове године ставили су тачку на брак дуг 10 година, у којем су добили сина Матију.

Своју љубав никада нису превише експонирали, а тако су се понашали и у прошлости, пре него што су постали пар. Ипак, познато је да је Огњен пре венчања са Данијелом иза себе већ имао један брак, са Милицом Марковић, док је манекенка љубила спортисту.


Наиме, Данијела Димитровска била је у дугогодишњој вези са одбојкашем Милошем Стојковићем, ког је упознала у родном Пожаревцу. Према писању медија, њих двоје су имали чврсту и стабилну везу, а позната лепотица и даље је била у вези са Милошем када је 2009. године први пут срела Огњена, приликом гостовања у његовој емисији.


Међутим, и он је тада и даље био ожењен, па су се њихово ближе упознавање и почетак везе десили нешто касније, када је Данијела раскинула са Милошем и када се Огњен развео од прве супруге Милице.

Данијела и Огњен Амиџић венчали су се након годину дана везе, 2012. године, наредне године добили су сина, а онда је летос све изненадила вест да се разводе.

"Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве. За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми", навели су они тада у саопштењу.

Фото: Милена Анђела

 

Огњен Амиџић је својевремено причао да се у манекенку заљубио на први поглед, чим је први пут видео њену фотографију у новинама.

"Ја сам се у Данијелу заљубио када сам први пут видео њену фотографију у новинама. За мене је то најлепша жена. Наравно да сам био свестан у шта се упуштам, али она је заиста посебна и другачија и неко ко уме добро да се понаша. Има чврст и исправан став и никада ме није довела у неку непријатну ситуацију", рекао је водитељ једном приликом за медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".