Manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić u julu ove godine stavili su tačku na brak dug 10 godina, u kojem su dobili sina Matiju.

Svoju ljubav nikada nisu previše eksponirali, a tako su se ponašali i u prošlosti, pre nego što su postali par. Ipak, poznato je da je Ognjen pre venčanja sa Danijelom iza sebe već imao jedan brak, sa Milicom Marković, dok je manekenka ljubila sportistu.


Naime, Danijela Dimitrovska bila je u dugogodišnjoj vezi sa odbojkašem Milošem Stojkovićem, kog je upoznala u rodnom Požarevcu. Prema pisanju medija, njih dvoje su imali čvrstu i stabilnu vezu, a poznata lepotica i dalje je bila u vezi sa Milošem kada je 2009. godine prvi put srela Ognjena, prilikom gostovanja u njegovoj emisiji.


Međutim, i on je tada i dalje bio oženjen, pa su se njihovo bliže upoznavanje i početak veze desili nešto kasnije, kada je Danijela raskinula sa Milošem i kada se Ognjen razveo od prve supruge Milice.

Danijela i Ognjen Amidžić venčali su se nakon godinu dana veze, 2012. godine, naredne godine dobili su sina, a onda je letos sve iznenadila vest da se razvode.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", naveli su oni tada u saopštenju.

Foto: Milena Anđela

 

Ognjen Amidžić je svojevremeno pričao da se u manekenku zaljubio na prvi pogled, čim je prvi put video njenu fotografiju u novinama.

"Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju", rekao je voditelj jednom prilikom za medije.

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".