Без обзира на то што је не виђамо често у јавности то не значи да није радила на себи и својој каријери. Сав труд и  залагање може се запазити у интервјуу Милице Марковић, некадашње Амиџић. Међутим, сам њен повратак изненадио је многе у јавности јер се поклапа са животним периодом њеног бившег мужа када је слободан. 

Разлог за повратак бивше Огњенове супруге, у јавни живот наше земље тренутно је само из професионалног разлога. Као комуникацијски експерт Милица је дала интервју како би најавила "Про ПР" конференцију у Сарајеву.

- Нисам до сада срела особу која је успешна, а да су јој једино мерило успеха награде. Мерило успеха треба да нам буде првенствено задовољство постигнутим и обично људи који раде и постижу, на неки начин буду изненађени наградом, јер о њој не мисле - рекла је том приликом прва жена Огњена Амиџића.

Милица док је била у браку са чувеним водитељем, није била толико присутна на јавној сцени. Пар се трудио да своју приватност задржи за себе.

Међутим, после развода 2010. године, Милица се у потпуности повукла из јавног живота, а нема сумње да је истој недостајала. 

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".