Певачица Јасна Миленковић Јами гостовала је у емисији "Амиџи шоу", па је после игрице или-или признала да ће испливати истина тек након њене смрти о односу који је имала са црногорским државником Милом Ђукановићем.

Певачицу је водитељ Огњен Амиџић све време покушавао да наведе на ову тему, а на крају ју је и отворено питао да ли су бајке све те приче које годинама круже да су црногорски политичар и она били блиски током деведесетих и да је био луд за њом. Јами није хтела ни да негира ни да потврди ништа о тој вези, те је истакла да само она зна шта је истина.

Фото: Репринт Сабор

 

 

Тада је открила да све детаље можда једном открије у књизи коју не планира да објави, већ да је остави ћерки Леи, а да она може да је објави. Мук у студију настао је док су Јами и Огњен причали с обзиром на то да фолкерка деценијама не прича о детаљима из тог периода живота.

Њена ћерка Леа је кроз осмех констатовала да је упућена у мајчину прошлост, али да није на њој да о томе говори.

- Знам ја свашта нешто, али пуштам мајку да о свему прича! Нећете од мене да чујете ништа засад.

 

 

Јами је добила и питање о томе ко јој се још од политичара удварао током каријере, али је вешто избегла да на то одговори.

- Верујте ми да не бих смела да кажем ко ми се удварао. Не бих заиста да ме неко убије! Имај, Огњене, разумевања за мене. Јесте се дешавало, прилазили су ми, али не смем никако да причам ко су ти људи - рекла је Миленковићка.

На поменуту тему Јами је и за Републику недавно испричала да постоји само један човек ког је цео живот волела, али име никад није откривала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Постоји један мушкарац који ми је у срцу и ког цео живот волим. Сви други су ми безвезе поред њега. Тог човека јавност врло добро познаје. Мало причам на ову тему јер је то мој приватни живот. То само мене треба да занима. Многи су лудели за мном. Некако је моја енергија привлачила људе, али и то што сам добро радила свој посао. Умела сам да направим атмосферу за памћење, то се ценило највише и зато сам била у друштву многих утицајних људи - рекла је певачица за Републику.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".