Јелени Карлеуши засметало је када је Слобода Мићаловић у једном интервјуу изнела своје мишљење о људима који су вегани, а не либе се да носе ствари од животињске коже.

Певачицин одговор глумици запалио је друштвене мреже, али за оне који су мало боље упућени у целу ситуацију, познато је да ЈК ово није први пут да у негативном контексту прозива Слободу.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, када су се пре неколико година Слобода и њена сестра Драгана појавиле на модној ревији Верице Ракочевић, Јелена је упутила критике на рачун изгледа популарних глумица.

- Нису кафе куварице, па да се на јавним местима појављују са ранчићима, без шминке, са браон опраном и неисфенираном косицом. Приметила сам да глумице фурају тај стил - кежуал дрти, апа-драпа, баш ме брига, неочешљана сам и ненашминкана или кренула сам да бацим ђубре, а у ствари идем на црвени тепих. Е, то тако не може - рекла је тада Карлеуша.

Међутим, ни глумица јој није остала дужна, те је јој је одговорила:

- Госпођа у боји каже да се тако не долази на ревију Верице Ракочевић, а није знала да је на мени управо ВР хаљина! Но, добро је! Не би ваљало да јој се допада како сам се обукла. Бојим се да бих ту већ била у проблему - био је Слободин одговор, али се певачица тада није упуштала у даље расправе.

Фото: Горан Шљивић

 

 

Подсетимо, Слобода је истакла да скупа гардероба и новац не могу никако да купе искрен осмех, а онда се дотакла и вегана који носе ташне од коже.

- Волим добар накит, волим добар сат, али могу да живим без тога. Мислим да мој карактер и та стабилност долази изнутра, а не из тога шта смо споља ставили на себе. Или неко коментарише "не једем месо, ја сам веган", а онда носи "Луј Витон" која сигурно није од купуса. Не разумем - рекла је глумица.

Ове речи се очигледно нису свиделе ЈК, па је у свом стилу одговорила Слободи.

- Управо сам хтела да поједем једну моју "Луј Витон" торбу, али ми је ова препаметна жена објаснила да то није купус. А ја једем само купус - написала је певачица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".