Много познатих личности који нису певачи бацили су се у музичке воде, бар на кратко.

Неки су се трудили и чак снимали више албума, али су касније и сами одустајали, а један мушкарац који је одувек имао везе са естрадом, а није певач, у једном периоду свог живота је желео да сними песму. То је и урадио и то са великом звездом.

Фото: АТА имагес

 

 

Ретко ко се сећа да се и познати фотограф и редитељ спотова Дејан Милићевић у једном тренутку отиснуо у певачке воде и снимио један албум. Најбоље га памтимо по обради “Преживећу” са Јеленом Карлеушом.

Фото: АТА имагес

 

 

- Познајемо се баш одавно, везују нас толике деценије познанства. Почели смо заједно. Наша дуетска песма изашла је 2000. године, а почели смо да радимо заједно 1997. године. Прошло је много година - почео је да прича Дејан Милићевић пре извесног времена у емисији Пулс Србије.

Он је додао да никада, с обзиром колико се дуго знају, није гледао Јелену Карлеушу као клијента, већ као другарицу.

- Јелену Карлеушу не гледам као клијента, него као некога свог. Изградили смо шоу биз на наш начин. Оно што отпеваш то ти се касније и деси. Отпевали смо песму "преживећу" и заиста смо преживели. Када онај ог горе списти руку на тебе и каже "ти си тај", то на крају и буде тако - рекао је Милићевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".