О овом случају на свом Инстаграм профилу огласила се и певачица Јелена Карлеуша, која је позната по томе да често коментарише догађања у друштву која нису нужно везана за њену професију.

- Пажљиво сам слушала и гледала видео интервју који је силоватељ дао Информеру. Слушала сам шта је говорио и између редова. Ово је мој закључак. Под један, по погледу, јасни је да је реч о дубоко поремећеном човеку. Психопата и соципата. Опасан сексуално девијантан предатор. По ономе што је говорио, корен проблема потиче још из најранијег детињства кад је злостављан, итд. Такође, не видим кајање. Значи, опасан био и опасан остао по друштво - написала је Карлеуша и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Али тај човек је пред законом одлежао своје и слободан је. Што би он рекао, имам слободу да радим шта хоћу. А да ли ћу или нећу, то је друга ствар. Поставља се питање како и зашто држати у затвору неког ко је казну одлежао. Ту је корен проблема нашег закона. Сматрам да силоватељи морају да буду кажњени хемијском кастрацијом. Држава мора да нађе начин да доживотно држи под контролом такве (а то је немогуће) и друштво мора да зна да затвор људе не мења. Само га физички спречава да ради то што је наумио.

Фото: АТА имагес

 

- И шта је сад решење? Опет понављам, он је законски слободан и евидентно поремећен. То што је дао интервју за Информер ја не видим као битан проблем, јер на Нетфликсу стално гледам документарце где се интервјуишу масовне убице, злочинци и тако даље. Ништа ново ни шокантно. Ако сте пажљиво слушали, овај предатор је на улици. Гладан јер нема паре, нема где да спава. Он у овом животу има само две опције - да себи одузме живот или да се снађе како једино зна. Е, ту је прави проблем. Болестан и опасан човек на слободи. Гладан, очајан и спреман на све. Једино решење је хемијска кастрација и програм за интегрисање у некакво друштвено функционисање оваквих људи. Иначе, дело ће поновити. И изаћи за пар година опет - написала је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".