Jeleni Karleuši zasmetalo je kada je Sloboda Mićalović u jednom intervjuu iznela svoje mišljenje o ljudima koji su vegani, a ne libe se da nose stvari od životinjske kože.

Pevačicin odgovor glumici zapalio je društvene mreže, ali za one koji su malo bolje upućeni u celu situaciju, poznato je da JK ovo nije prvi put da u negativnom kontekstu proziva Slobodu.

Foto: ATA images

 

 

Naime, kada su se pre nekoliko godina Sloboda i njena sestra Dragana pojavile na modnoj reviji Verice Rakočević, Jelena je uputila kritike na račun izgleda popularnih glumica.

- Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil - kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih. E, to tako ne može - rekla je tada Karleuša.

Međutim, ni glumica joj nije ostala dužna, te je joj je odgovorila:

- Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu - bio je Slobodin odgovor, ali se pevačica tada nije upuštala u dalje rasprave.

Foto: Goran Šljivić

 

 

Podsetimo, Sloboda je istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga. Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumem - rekla je glumica.

Ove reči se očigledno nisu svidele JK, pa je u svom stilu odgovorila Slobodi.

- Upravo sam htela da pojedem jednu moju "Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus - napisala je pevačica.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".