Марс, планета рата и акције, креће ретроградно од 30. октобра 2022. године, и биће у овој фази све до 12. јануара 2023, док ће у знаку Близанаца остати до 26. марта 2023. године.

Како дуго борави у знаку Близанаца, Марс као планета енергије, мотивације и акције, хороскоп открива да доноси немире, олује, неспоразуме, али колико руши, истом мером и решава и обнавља.

Фото: Профимедиа

 

 

Његов утицај ће у наредним месецима бити снажан и подстиче нас да се суочимо са својим страховима, блокадама, ограничењима. Иако овај процес може бити изазован, он нас заправо ослобађа свега негативног што се накупило у нама. То је неопходно како бисмо живели живот из снова и своју највишу сврху.

Ован

Марс је ваш владар, па ће његов утицај бити заиста опипљив. Трудите се да увек имате чиме да се бавите, иначе ћете постати раздражљиви и врло немирни. Уколико имате на списку обавеза и оне који могу да се обаве брзо и лако, нека то буде ваша прва акција. Тако ћете сачувати снагу за изазове који вас тек чекају.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Ово ће бити ваше време, тренутак да заблистате. Да ли већ неко време чекате да донесете једну одлуку? Ово је транзит који ће вам помоћи да учините важан корак и он вас може одвести до магичног успеха. Не устежите се да се позабавите потпуно новим пројектима, нарочито онима који у вама пробуде праву страст. Ако вам срце игра, то вам Марс поручује да кренете куда вас тај ритам носи.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Док се Марс креће кроз ваш пријатељски, ваздушни знак, и ви ћете доживети талас огромне креативности. Време је да коначно уновчите свој таленат, машту, интелект, то нису квалитети које други тако лако расипају. Ставите осталима до знања да морају више да цене ваше нове идеје и јединствен приступ. Финансијска сатисфакција ће још више ојачати вашу мотивацију.

(Супер Жена)

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти