Бик

Стабилан и конзервативан, ово је један од најпоузданијих знакова Зодијака, а тврдоглавост је особина која га тера да ствари истера до краја. Такође је веома ситничав, па ће се ухватити за неку ситницу и тврдоглаво вас убеђивати како је у праву. Једном када донесе одлуку, ретко скреће са зацртаног пута, било да је у питању љубавна веза или посао. Велики је материјалиста, а његова тврда глава која га тера да ради нешто док не заврши, чини да лако напредује на послу. 

Фото: Профимедиа

 

Лав

Припадници овог знака право су оличење тога како изгледа тврдоглаво дете, небитно колико су стари. Ако им се не попусти, могу од ничега направити хаотичну свађу. Није чак ни битно јесу ли у праву, они само желе то што желе и дуриће се док то не добију. 

Ован

Ован готово никада неће да се извини. Ако то и учини, сигурно се ради о ситуацији у којој је направио нешто толико озбиљно. Он ће игнорисати оптужбе и наставити по своме. Ако га будете гњавили, спреман је на жешћу свађу како бисте га оставили на миру.

Фото: Профимедиа

 

Близанци 

Јасно је да припадници овог знака о свему имају своје мишљење и став. Тешко попуштају ако их неко покуша уверити у супротно. Ако дође до конфликта знају да се повуку и одустану како не би трошили своју енергију. Близанци су и велика злопамтила, те им се не треба замерати.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".