Месец октобар доноси прилично добре вибрације за све хороскопске знакове, али три знака Зодијака имаће највише среће...

Бик

Здравље ће вас овог месеца служити као ретко када. Пословни и љубавни живот не заостају. Током октобра ћете остварити одличне и врло благородне професионалне контакте а иста вас срећа очекује и на емотивном плану. Напросто, овог месеца звезде раде за вас.

Ваш љубавни живот ће бити испуњен задовољством, страшћу и миром. Даме рођене у знаку Бика које су још увек „сингл“ имају све шансе да се заљубе током октобра. Током месеца се отвара и прилика за пословни пут у иностранство, пише Луфтика.

Близанац

Слободњаци у знаку Близанца ће имати потешкоћа да донесу неке коначне одлуке везане за љубав било да одлучују о новој авантури или о духовима прошлости. Звезде вам саветују да се опустите и пратите своје осећаје а исто важи и за заузете којима октобар доносе прегршт љубавне радости.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, имате све предиспозиције да унесете благослов у свој брачни или емотивни живот. Здравље ће Близанца служити одлично баш као и интелект који му доноси професионални добитак.

Водолија

Ваш љубавни живот ће бити фантастичан. Предузетници ће током октобра остварити одличну зараду од личног бизниса али и признање шире друштвене заједнице за свој рад.

Што се љубави тиче, заузетима ће у вези цветати руже. Проводићете пуно времена са партнером и у сваком тренутку ћете уживати осећајући се вољено и испуњено. Слободне Водолије ће се заљубити или макар срести потенцијалну љубав а оно што је сигурно јесте да вам звезде доносе најлепшу љубавну причу.

Наоружајте се стрпљењем како бисте својој деци објаснили шта су праве вредности у животу и имајте на уму да разговарате са децом а не са вршњацима.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".