Војвоткиња од Сасекса, Меган Маркл, гледала је тужно како се ковчег краљице Елизабете II поставља на одар док је стајала поред принцезе Кејт Мидлтон, принца Џорџа и принцезе Шарлот пре него што је села у други ред поред свог супруга, принца Харија.

41-годишња Меган и 38-годишњи Хари седели су у Вестминстерској оптаији у другом реду, одмах иза краља Чарлса III, краљице супруге Камиле Паркер Боулс и принцезе Ане.

Фото: Профимедиа

 

Многи су приметили бисерне минђуше које Меган носи, а које јој је поклонила краљица и којима је очигледно одлучила да јој ода почаст и употпуни црну комбинацију за тужан дан.

Краљица је минђуше поклонила Меган недуго након што се удала за принца Харија 2018. године, а носила их је и током свог јединог соло краљевског ангажмана с краљицом у јуну исте године.

Фото: Профимедиа

 

Хари и Меган, који живе у Монтеситу у Калифорнији, у Уједињеном Краљевству бораве већ неко време, док су њихов 3-годишњи син Арчи и 1-годишња ћерка Лилибет, према писању страних медија, у Калифорнији с Меганином мајком Доријом Рагланд.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Коргији краљице Елизабете - раса коју је најдуговечнија владарка обожавала

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".