Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, gledala je tužno kako se kovčeg kraljice Elizabete II postavlja na odar dok je stajala pored princeze Kejt Midlton, princa DŽordža i princeze Šarlot pre nego što je sela u drugi red pored svog supruga, princa Harija.

41-godišnja Megan i 38-godišnji Hari sedeli su u Vestminsterskoj optaiji u drugom redu, odmah iza kralja Čarlsa III, kraljice supruge Kamile Parker Bouls i princeze Ane.

Foto: Profimedia

 

Mnogi su primetili biserne minđuše koje Megan nosi, a koje joj je poklonila kraljica i kojima je očigledno odlučila da joj oda počast i upotpuni crnu kombinaciju za tužan dan.

Kraljica je minđuše poklonila Megan nedugo nakon što se udala za princa Harija 2018. godine, a nosila ih je i tokom svog jedinog solo kraljevskog angažmana s kraljicom u junu iste godine.

Foto: Profimedia

 

Hari i Megan, koji žive u Montesitu u Kaliforniji, u Ujedinjenom Kraljevstvu borave već neko vreme, dok su njihov 3-godišnji sin Arči i 1-godišnja ćerka Lilibet, prema pisanju stranih medija, u Kaliforniji s Meganinom majkom Dorijom Ragland.

FOTO GALERIJA: Korgiji kraljice Elizabete - rasa koju je najdugovečnija vladarka obožavala

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".