Енергија ретроградног Марса ступа на снагу од 30. октобра 2022. године до 12.јануара 2023. а у знаку Близанца остаће све до 26. марта 2023. године. Планета рата доносиће немире и научити нас да се суочимо са страховима и ограничењима.

Период пред нама биће врло изазован, ослободићемо се негативне енергије, а то је најважније за реализацију снова.   

Поред тога, донеће и акцију али и решење проблема. 

 

Фото: Профимедиа

 

Ован

Марс је ваш владар, па ће његов утицај бити заиста опипљив. Трудите се да увек имате чиме да се бавите, иначе ћете постати раздражљиви и врло немирни. Уколико имате на списку обавеза и оне који могу да се обаве брзо и лако, нека то буде ваша прва акција. Тако ћете сачувати снагу за изазове који вас тек чекају.

Близанци

Ово ће бити ваше време, тренутак да заблистате. Да ли већ неко време чекате да донесете једну одлуку? Ово је транзит који ће вам помоћи да учините важан корак и он вас може одвести до магичног успеха. Не устежите се да се позабавите потпуно новим пројектима, нарочито онима који у вама пробуде праву страст. Ако вам срце игра, то вам Марс поручује да кренете куда вас тај ритам носи.

Водолија

Док се Марс креће кроз ваш пријатељски, ваздушни знак, и ви ћете доживети талас огромне креативности. Време је да коначно уновчите свој таленат, машту, интелект, то нису квалитети које други тако лако расипају. Ставите осталима до знања да морају више да цене ваше нове идеје и јединствен приступ. Финансијска сатисфакција ће још више ојачати вашу мотивацију.

Фото: Профимедиа

 

(Најжена.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".