Energija retrogradnog Marsa stupa na snagu od 30. oktobra 2022. godine do 12.januara 2023. a u znaku Blizanca ostaće sve do 26. marta 2023. godine. Planeta rata donosiće nemire i naučiti nas da se suočimo sa strahovima i ograničenjima.

Period pred nama biće vrlo izazovan, oslobodićemo se negativne energije, a to je najvažnije za realizaciju snova.   

Pored toga, doneće i akciju ali i rešenje problema. 

 

Foto: Profimedia

 

Ovan

Mars je vaš vladar, pa će njegov uticaj biti zaista opipljiv. Trudite se da uvek imate čime da se bavite, inače ćete postati razdražljivi i vrlo nemirni. Ukoliko imate na spisku obaveza i one koji mogu da se obave brzo i lako, neka to bude vaša prva akcija. Tako ćete sačuvati snagu za izazove koji vas tek čekaju.

Blizanci

Ovo će biti vaše vreme, trenutak da zablistate. Da li već neko vreme čekate da donesete jednu odluku? Ovo je tranzit koji će vam pomoći da učinite važan korak i on vas može odvesti do magičnog uspeha. Ne ustežite se da se pozabavite potpuno novim projektima, naročito onima koji u vama probude pravu strast. Ako vam srce igra, to vam Mars poručuje da krenete kuda vas taj ritam nosi.

Vodolija

Dok se Mars kreće kroz vaš prijateljski, vazdušni znak, i vi ćete doživeti talas ogromne kreativnosti. Vreme je da konačno unovčite svoj talenat, maštu, intelekt, to nisu kvaliteti koje drugi tako lako rasipaju. Stavite ostalima do znanja da moraju više da cene vaše nove ideje i jedinstven pristup. Finansijska satisfakcija će još više ojačati vašu motivaciju.

Foto: Profimedia

 

(Najžena.rs)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".