Хороскоп најављује да ће четири знака хороскопа ове јесени имати буран љубавни живот. Љубавне бродоломе и разочарења из прошлости замениће нове љубавне искре од којих ће им заиграти срце.

Лав

Уместо да умишљају како их свако кога сретну аутоматски обожава, Лавови би требало да обрате мало више пажње на људе око себе.

Звезде вам саветују да се опустите и запловите морем љубави, а сама судбина ће вам показати ко је прави за вас. Немојте сумњати, ваш сусрет само што се није догодио.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

У септембру Ваге чека љубавна прекретница. Они који су у незадовољавајућим везама, које су им донеле само проблеме и разочарања, вероватно ће их прекинути.

Време је да се ослободите токсичних емотивних образаца. Али, нема бриге. Ваге ће убрзо пронаћи некога достојног њихове љубави.

Шкорпија

Јесење прославе доносе судбоносни сусрет. Шкорпије ће срести неког посебног баш на једној од њих. Могуће је да се већ на први поглед појаве осећања.

Ово је неко кога можете да препознате у маси, неко ко ће вам украсти срце након првог разговора. Опустите се и препустите осећањима.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Припадници овог знака ће променити перспективу и одједном ће створити нови поглед на људе у свом окружењу. Могуће је да ће Рибе започети љубавну романсу с неким кога већ дуго познају, пише Атма.

Откриће ново лице те особе и запитати се да ли је могуће да је неко ко је прави за њих тако дуго у њиховој близини, а да нису то приметили. За успешну везу треба да се ослободите страхова.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".